31.1.2023. 22:31
1
Admir Katica o ostavci komesara Selimovića: Postoji li politička pozadina?
Admir Katica, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, govorio je o ostavci policijskog komesara Nusreta Selimovića.

“Nakon jučerašnjeg saopćenja, mogao sam pretpostaviti. Žao mi je, imali smo konkretnu saradnju. Ja sam, kao ministar unutrašnjih poslova, nastojao biti vjetar u leđa u svemu što se dosad radilo. Ono što je dobro je da je tu data mogućnost da policijski komesar ostane da radi do stjecanja zakonskih uslova za imenovanje novog komesara” kazao je Katica, prenosi TVSA.

Da li je Selimović podnio ostavku zbog pritisaka, Katica navodi kako o tome nije upućen niti da li ima političke pozadine.

Podsjetimo da je jutros Selimović ostavku podnio ministru unutrašnjih poslova Admiru Katici i v. d. premijerki Dariji Softić Kadenić.

(A. Balićevac)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.