1.2.2023. 10:35
0
Izjava stara četiri godine ponovo na bh. portalima: Pogledajte intervju u kojem glumica Gordana Boban otkriva zbog čega je napustila seriju "Lud zbunjen normalan"
Mediji u BiH prenijeli su informaciju da je glumica Gordana Boban otkrila zbog čega je svojevremeno napustila seriju "Lud zbunjen normalan".

Ona je to javnosti otkrila tokom intervjua za Source.ba portal prije četiri godine.

"Jedna epizoda po mom mjerilu vrijednosti bila je aposlutno neprimjerena. Od te 54. epizode, pa nadalje puno je bilo vrlo diskutabilnih epizoda. Iznimno sam sretna, jer lsušam svoj unutarnji glas i kada imate neki okvir u kojem pokušavate da ne mijenjate svoje mišljenje i ponašanje, iznimno sam sretna što sam napravila taj korak. ta epizoda je govorila o silovanju. dakle, termin silovanje u porodičnoj seriji koja ide u 8 sati navečer, nije uopće primjeren", kazala je Boban za naš portal.

Simptomatično da je nakon četiri godine, ova njena izjava ponovo došla u centar pažnje javnosti, te da su je mnogobrojni portali jučer i danas prenijeli u vrlo kratkom vremenskom roku, a da pri tome nisu naveli izvor.

Podsjetimo da se serija Lud, zbunjen, normalan" emitovala se na malim ekranima od 2007. do 2021. godine. 


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.