4.2.2023. 16:18
0
Poznat identitet tragično stradalog radnika iz BiH u Sloveniji: Enis nedavno pravio svadbu sinu
Još jedna tragedija obilježila je prvi petak u februaru 2023. godine. Kako prenose mediji, u nesreći na radnom mjestu na gradilištu u Sloveniji preminuo je 46-godišnji muškarac iz Bosne i Hercegovine.

Nesreća se dogodila na gradilištu kod osmatračnice.

“Nesreća se dogodila u jutarnjim satima na gradilištu u Rogaškoj Slatini u kojoj je nažalost preminuo 46-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Uviđaj na mjestu nesreće preuzeo je dežurni istražni sudija, te dežurni državni tužilac iz Celja i inspektor rada” potvrđeno je iz policijske uprave u Celju piše portal Crna-Hronika.

Kako doznaje portal Crna-Hronika na gradilištu je stradao Enis Ramić rodom iz Zvornika a svoj životni vijek proveo je u Raincima u Kalesiji. Nedavno je pravio svadbu za svog sina. Iza njega ostala je supruga, dva sina i kćerka.

Na tragično stradalog Enisa je navodno pala pala drvena konstrukcija (oplata)

 
Slovenija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.