5.2.2023. 20:49
0
Hamdija Abdić Tigar (SDA) priznao poraz u utrci za gradonačelnika Bihaća: Pobijedio ga Pomakov Elvedin Sedić
Nažalost, mogu čestitati mom protivniku, protukandidatu (Elvedin Sedić, op.a.) čovjek je pobijedio. Ovim riječima je novinarima u Bihaću počeo svoju izjavu Hamdija Abdić Tigar, kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća, koji je priznao poraz.

Prema nezvaničnim rezultatima Elvedin Sedić iz Pomaka ima 5.881 glas a drugi je Abdić sa osvojenih 4.013 glasova. 

- Grad Bihać je pomalo postao čudan. Ali narod je birao i to je narod izabrao. Mi smo se ponudili na tržištu, narod je izabrao nešto drugo - dodao je Abdić. 

Pored Abdića i Sedića u utrci za gradonačelnika Bihaća bili su još i Adnan Habibija iz SDP-a te Damir Đug i Amarildo Mulić. 


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.