5.2.2023. 21:53
0
Konaković čestitao Sediću: Bihać je dobio odličnog gradonačelnika
Elvedin Sedić, kandidat Pomaka je novi gradonačelnik Bihaća.

Zahvaljujem se svim svojim prijateljima koji su dali sve od sebe da ovu priču izguramo i da budemo pobjednici. Također se želim zahvaliti gradskom odboru Naroda i pravde ali i Narodu i pravdi kao stranci koja je u ovom izbornom ciklusu stala iza nas, ne iza nas nego rame uz rame s nama i bila dio priče jer su od samog početka pokazali da su uz nas, da smo dobra ekipa, to su procijenili i zato im se posebno zahvaljujem - poručio je Sedić. 

Njemu je na pobjedi čestitao i Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde. 

- Elvedin Sedić uvjerljivo je pobijedio u Bihaću. Vrhunski kadar, Bihać je dobio odličnog gradonačelnika! Velika pobjeda - napisao je Konaković na Twitteru. 

Podsjećamo, njegov protukandidat Hamdija Abdić Tigar (SDA) je proglasio poraz.

Prema nezvaničnim rezultatima Elvedin Sedić iz Pomaka ima 5.881 glas a drugi je Abdić sa osvojenih 4.013 glasova. Pored Abdića i Sedića u utrci za gradonačelnika Bihaća bili su još i Adnan Habibija iz SDP-a te Damir Đug i Amarildo Mulić.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.