16.2.2023. 17:05
0
Begić: Legitimnog predstavljanja se odrekli i oni koji su ga izmislili!
Nakon današnje sjednice Doma naroda PSBiH gdje je u rukovodstvo ovog doma izabran Kemal Ademović, i to zahvaljujući podršci HDZ-a i SNSD-a potuno je jasno da je legitimnost 'umrla'.

Reakciju je uputio i Zlatan Begić, zastupnik DF-a u PDPSBiH.

"Odlična je stvar što se konačno pokazalo da je tzv. 'legitimno predstavljanje' izmišljeni, nedemokratski i neostvarivi rasistički koncept, koji nema bilo kakvo pravno niti demokratsko-doktrinarno utemeljenje, a kojeg su razne željane, ivane, juratovići, papići, šmitovi, palmeri, marfiji i sl. pokušali podvaliti mujama i suljama. Još bolja stvar je što su to priznali i odustali od toga čak i oni koji su ga izmislili - Dragan Čović i HDZ, na prvom mjestu", istakao je Begić.

Uz Ademovića u Kolegiju će sjediti Dragan Čović i Nikola Špirić.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.