20.2.2023. 22:05
1
Stan od 39 kvadrata na Grbavici se prodaje za 155.000 KM: “Renovirali smo ga prije 8 godina”
Prema zvaničnoj statistici za treće tromjesječje 2022. godine u Sarajevu je prosječna cijena kvadrata u novim stanovima bila 2.942,4 KM, a izgleda da je ta cijena i veća za neke stare stanove.

Naime, na platformi za kupo-prodaju OLX se pojavio stan na Grbavici koji prodaje agencija “Nekretnine Imamović”, a oni kvadrat stana cijene čak 3.974 KM.

Oni stan od 39 kvadrata koji je renoviran prije 8 godina prodaju za 155.000 KM.

Kako kažu iz agencije Imamović, stan je na prvom spratu i sastoji se od dvije sobe – dnevni boravak i spavaća soba, posjeduje kuhinju, hodnik, ostavu i kupatilo.



“Stan je adaptiran prije nekih 8 godina i tom prilikom je zamjenna vanjska stolarija, centralno grijanje, kupatilo renovirano, promjenjena ulazna vrata…. Stan je orijentisan prema zapadu, u neposrednoj blizini nalazi se šoping centar Grabvica, vrtići, osnovna škola, te mnogi ugostiteljski i drugi objketi”, napisali su iz agencije u oglasu.





(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.