1.3.2023. 20:41
2
Sanja Vulić odgovorila Hani Hadžiavdagić: Dan kada je ubijen srpski svat, kada je krv lila ulicama Sarajeva ne može biti dan za sve narode u BiH
Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da je mržnja prema Srbima bolest Hane Hadžiavdagić koja je javnosti poznata samo po televizijskim nastupima naziva "škola za sponzoruše".

Reagujući na objavu Hadžiavdagić na društvenim mrežama da je predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović "likuša" koja ne slavi Dan nezavisnosti BiH, ali prima plaću na račun građana BiH, Vulić je izjavila Srni da je "žalosno da Hana Hadžiavdagić, koja je ustvari jedina likuša, provučena kroz bezbroj filtera, da sebi za pravo da uopšte spominje ime Željke Cvijanović".

- Ženu koja je osvojila više od 300.000 glasova na proteklim izborima nazvati likušom može samo malograđanka. Na društvenim mrežama, koje su jedina literatura Hadžiavdagić, ne piše, ali za njenu informaciju bez dijela novca Vlade RS, nema ni budžeta na nivou BiH što znači da predstavnicima RS, građani RS isplaćuju plaću - rekla je Vulić.

Ona je naglasila da je davno neko pametan rekao da nije bolest sve što boli, a mržnja prema Srbima je bolest Hadžiavdagić.

- Ona jedino pominjanjem Željke Cvijanović i može završiti na naslovnicama portala - rekla je Vulić i poručila Hadžiavdagić da "dan kada je ubijen srpski svat, kada je krv lila ulicama Sarajeva ne može biti dan za sve narode u BiH".

- Za Srbe je danas dan tuge, sjećanja, žalosti i bola - istakla je Vulić, dodavši da je Hadžiavdagić skromnog znanja i da njen intelektualni nivo teško može razumijeti svu ovu priču.  

(A. Balićevac)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.