11.3.2023. 21:35
1
Zahiragić vrijeđao Čamdžića: "Lažeš, pseto balijsko! I ne, nije uvreda napisati istinu..."
SDA-ov Haris Zahiragić brutalno je izvrijeđao federalnog zastupnika Naše stranke Mirsada Čamdžića.

“Lažeš, pseto balijsko! I ne, nije uvreda napisati istinu, jer oni su ponosni na svoj baliluk, uvreda je lagati i stavljati nekome riječi u usta u prime time emisiji”, napisao je Zahiragić na Twitteru.

A šta je rekao Čamdžić pa je Zahiragić ovako reagovao.

Čamdžić je kazao da SDA plaši Bošnjake svojom pričom o propasti države jer oni nisu vlast. On je naveo da je SDA uspostavila "neobegovat" koji važi samo za njihove ljude i da nema sistema kažnjivosti.

“Možes ukrasti na respiratorima, lažirati diplomi i neće ti niko ništa. Napravljena je nova oligarhija”, rekao je Čamdžić.


Čamdžić međutim nije htio komentirati izjavu Zahiragića u kojoj je pitao kako neki homoseksualac može glasati za nekog iz NiP-a.

“U njegovim savezničkim zemljama, Kini, Srbiji Rusiji, kojima on želi da okrene SDA, bolje situacija”
, izjava je Čamdžića koja je očito izazvala bijes kod SDA-ovca pa je Zahiragić krenuo s uvredama.

Čamdžiće je inače bio gost u emisiji Face to Face Senada Hadžifejzovića. Preko puta njega sjedio je SDA-ovac Fahrudin Skopljak i raspravljali su o formiranju vlasti u FBiH odnosno blokadi ovog nivoa vlasti. Skopljak je ponovio stavove da će SDA zaustaviti proces formiranja vlasti sve dok se u njoj ne nađu njeni kadrovi, navodi Raport.


(A.R.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.