19.3.2023. 21:01
0
Jelena Trivić nakon prvih rezultata referenduma: Dodik polomio zube na Bijeljini. Nije mu pomogla ni koalicija od više od 15 stranaka
?ako sam napisala prije nekoliko sedmica, tako je i bilo, Milorad Dodik polomio je zube u Bijeljini. Ovo je objavila Jelena Trivić na svom Facebook profilu nakon prvih rezultata u Bijeljini gdje su građani danas glasali protiv opoziva gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića iz SDS-a.

Trivić je navela da Dodiku nije pomogla ni koalicija od više od 15 stranaka, da mu nisu pomogle prijetnje i ucjene.

- Nije mu pomogla ni Gradska izborna komisija sa opstrukcijama i Bjeljinci na čelu s Ljubišom Petrovićem osvjetlali su obraz čitave RS - naglasila je ona i dodala da Ljubiši želi puno sreće u daljem radu.

Navela je da u njegovu čestitost i ispravnost niko ne treba da sumnja, a to su večeras pokazali i građani Bijeljine.

- Svim srcem sam bila uz njega od početka ovog procesa, kao što je on bio uz mene tokom izbornih i postizbornih dešavanja prošle godine, i ponovo ću reći, Bijeljina zaslužuje Ljubišu, RS zaslužuje Ljubišu - zaključila je Trivić.



(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.