23.3.2023. 15:36
1
Poznati sportski novinar šokirao bh. javnost: Stevanović je zdrav i šokiran je izostavljanjem sa spiska
FOTO: Reprezentacija.ba
Nakon što je u toku dana objavljeno da je reprezentativac Bosne i Hercegovine Miroslav Stevanović zbog povrede izostavljen iz protokola za utakmicu koju će fudbalski Zmajevi igrati večeras protiv Islanda, čini se da to ne mora biti u potpunosti istina.

Naime, poznati sportski novinar Emir Delić sa Al Jazeere Balkans tvrdi kako Stevanović nije povrijeđen, već potpuno zdrav. Nadalje, čini se kako sam igrač, prema tvrdnjama ovog novinara, više je nego nezadovoljan izostavljanjem.

“Miroslav Stevanović je zdrav, nije povrijeđen i šokiran je odlukom da s tribina gleda utakmicu sa Islandom”, objavio je Delić.


Ipak, dok se u javnosti ne pojavi zvanična informacija vezano za zdravstveni status, neće biti poznato da li je Stevanović povrijeđen, ili zdrav. U svakom slučaju oprečne informacije koje su u bh. medije dolazile tokom cijelog dana, nemalo su uzrujale navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine.

(Ajdin B.)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.