23.3.2023. 19:58
3
Konaković o ukidanju oslobađajuće presude u slučaju "Dženan Memić": Divim se ovim ljudima i ponosan sam što ih lično poznajem. Bit' će pravde ako Bog da
Oslobađajuća presuda u slučaju "Dženan Memić" danas je ukinuta, a suđenje će biti ponovljeno.

Do ukidanja presude došlo je nakon žalbe Tužilaštva BiH na nepravomoćnu presudu. 

Povodom ovoga, na Facebooku se oglasio Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH i lider NiP-a. 

- Ne postoje riječi kojim se može opisati snaga i istrajnost porodice Memić u borbi za istinu i pravdu.

Ne postoje riječi kojim se možemo zahvaliti upravo njima za sve maske koje su pale i za činjenicu da su potpuno ogolili ovaj koruptivni sistem, a sve kako bi budućnost naše djece bila svjetlija u BiH.

Divim se ovim ljudima i ponosan sam što ih lično poznajem. Bit' će pravde ako Bog da - napisao je Konaković.

Reakciju na presudu je dao i Muriz Memić, otac tragično stradalog Dženana, a šta je rekao za Source portal možete pogledati OVDJE.



(Ajdin B.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.