25.3.2023. 21:00
1
Oglasio se i Nihad Aličković poslije napada u Višegradu: Nekad Zehra, Ajša sad. U čemu je razlika?
FOTO: ch

Višegradska policija uhapsila je B.P. iz tog grada zbog sumnje da je izvršio razbojništvo nad povratnicima u selu Omeragići kod Višegrada Ajšu i Fadila Memišević, potvrdila je za UNU portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Ona kaže da je osumnjičeni uhapšen sinoć, a u toku je rad na utvrđivanju ostalih okolnosti i da li je imao pomagače ili saučesnike.Fadil i Ajša Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada brutalno su pretučeni, od strane nepoznatog počinioca ili više njih.

Napad se dogodio u noći između četvrtka i petka i prema informacijama iz policije razbojnici su pretukli supružnike, koje su vezali selotejp trakom, a potom su ispreturali kuću i odnijeli oko 7.000 KM.

Osnivač AntiDeyton pokreta u BiH, Nihad Aličković oglasio se na svojim društvenim mrežama.

NEMOGUĆE JE DA CIJELI DAN NE MISLIM NA MEMIŠEVIĆ AJŠU KOJU KUKAVICE PREBIŠE NA PRVI DAN RAMAZANA‼️

Ajšino lice me je podsjetilo na ZEHRU iz 1992. godine iz Doboja koju gospodo Bošnjaci nikada nismo osvetili a niti smo uzvratili istom mjerom pa smo došli u stanje da se Zehre iz 1992. godine ponavljaju i 2023. godine.

Tako je, nismo nikad nigdje vratili istom mjerom. Allaha mi me boli ono njeno lice izudarano. A o Zehri sa snimka tek da ne govorim.

Zamislite kakav krvnik morate biti i kakao hladan krvnik i s kojom mržnjom morate tući ovako stare ljude samo da bi im naudili.

Zehra nekad, Ajša sad, u čemu je razlika? Nema je. Pa zar nakon ovoliko godina treba da izvlačimo pouke?

Boga mi kako ko, ja sam pouka osvješten od prve sekunde 92. godine!


(Admir O.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.