27.3.2023. 18:30
1
Ljubić: OHR još radi na pronalasku rješenja u slučaju blokada
FOTO: Arhiv
Božo Ljubić, predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH danas je komentirao za BHRT potencijalni prijedlog koji bi mogao nametnuti visoki predstavnik Kristijan Šmit (Christian Schmidt) za izmjene Ustava FBiH.

Ljubić je kazao da je to prijedlog koje, kao i neke druge, čitamo u medijima, ali smatra da to nije konačan tekst.

- Nisam siguran da je to vjerodostojan prijedlog. Mislim da se još razmišlja u OHR-u i radi na nekoj vrsti alternativnog rješenja ako dođe do blokade SDA. Čak i da taj tekst koji je plasiran u medijima postoji, vjerovatno to ne bi bio konačan prijedlog", rekao je za BHT.

(Erna H.) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.