29.3.2023. 8:27
0
"Jasno da je Mijatoviću borba za fotelje draža od borbe za stanonvnike FBiH"
Jučer su stranke Osmorke i HDZ-a predložile imena ministara u Vladi FBiH, a nakon toga su se oglasili iz Političke inicijative “Za nove generacije”.

Sada je svima jasno zašto se gospodin Vojin Mijatović toliko protivio ostanku Političke inicijative “Za nove generacije” u koaliciji. Jasno je i odakle potiče motiv za borbu protiv Zlatka Miletića i Damira Marjanovića u postavci Osmorke – poručili su iz ZNG-a te dodaju:

– Jasno nam je da Vam je gospodine Vojine Mijatoviću borba za fotelje draža od borbe za stanovnike/ice Federacije BiH! Jer da nije, u velikom patrioti Zlatku Miletiću ne bi vidjeli prijetnju već priliku da nešto naučite i da dobijete istinskog patriotu za suborca protiv kriminala u Federaciji BiH, ali i šire! Zbog ovakvih poteza smo ponosna opozocija.


(Admir O.)

MileticZNG
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.