29.3.2023. 8:50
0
Vozač kamiona iz BiH povrijeđen u sudaru u Njemačkoj
FOTO: ilustracija
Vozač kamiona iz BiH (62) povrijeđen je u sudaru koji se jutros rano desio u Štajerskoj kada je pri izuzetno klizavom kolovozu usljed snjenžnih padavina došlo do sudara sa drugim kamionom.

On je prebačen u bolnicu LKH Rotenman i stepen njegovih povreda nije utvrđen, tako da se ne zna u kakvom je stanju.

Neposredno nakon sudara kamiona, iza njih je naišao i automobil švajcarskih tablica koji je proklizao i udario u njih. U ovom sudaru su i kamioni kao i privatno vozilo prilično oštećeni.

Jedini za kojeg je saopšteno da je hospitalizovan je upravo vozač iz BiH, za kojeg mediji prenose da ima prijavljeno prebivalište u okolini Garca.

Druga dva vozača, koja su učestvovala u ovom lančanom sudaru nisu povrijeđeni.

Ova dionica puta B320 bila je zatvorena puna četiri sata.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.