3.4.2023. 21:03
5
Ivana Marić: Možda da Bećiroviću naručimo i portrete Bakira i Sebije, pa da ima porodicu na okupu
Nakon što se član Predsjedništva BiH Denis Bećirović pravdao da li je ili nije sklonio sliku Alije Izetbegovića iz Kabineta, zanimljiv status objavila je analitičarka Ivana Marić.

Naime, tokom vikenda je Bećirović objavio saopćenje u kojem demantira navode nekih medija da je sklonio sliku Alije Izetbegovića iz Kabineta. Uz to, Bećirović je pozvao svog prethodnika Šefika Džaferovića da ga brani!?

“Potpredsjednik SDP-a i član Predsjedništva BiH, Denis Bećirović se pravda SDA-ovcima da nije skinuo portret Alije Izetbegovića iz kabineta!?! WOW Prvo sam pomislila da je prvoaprilska šala, ali nažalost nije. To je taj novi val socijaldemokrata.

Možda da mu naručimo portrete Bakira i Sebije Izetbegović, pa da ima cijelu porodicu na okupu”, navela je Marić.


(Admir O.)

 

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.