6.4.2023. 21:08
5
Zlatan Begić izazvao novi skandal: Pokazao srednji prst američkom ambasadoru Michaelu Murphyju
Zlatan Begić, poslanik Demokratske fronte (DF) u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH izazvao je skandal na društvenim mrežama.

Tako je Begić na svom Twitter nalogu, stajući u odbranu sudije Suda BiH Branka Perića koji je jučer jedini imao izdvojeno mišljenje na presudu Novaliću i grupi odlučio, ni manje ni više, pokazati srednji prst američkom ambasadoru u BiH, Michaelu Murphyju.

"Režim i Murphy nisu mogli sačekati niti 24 sata. Sudija Perić je čovjek od profesionalnog integriteta - koji može da ima samo onaj ko posjeduje znanje i nesumnjive profesionalne reference. Ovo je poruka svim građanima od integriteta. Imamo i mi poruku za režim i Murphyja", napisao je Begić na Twitter naloga.



(Ajdin B.)

 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.