27.4.2023. 14:09
0
Strava i užas u bh. gradu: Muškarac sa tri promila alkohola u krvi silovao 77-godišnju majku. Policija mu nakon toga pronašla čitav arsenal naoružanja
M.K. (53) iz Kupresa osumnjičen je za silovanje majke (77), nezvanično saznaje Oslobođenje. Prema informacijama izvora istog medija, sve se desilo u utorak u njihovoj kući, a policiji je prijavljeno da je sin silovao majku, te je muškarac odmah uhapšen.

Nezvanično, osumnjičeni muškarac je, također, bio pod dejstvom alkohola te mu je izmjereno više od 3 promila alkohola u krvi.

Iz MUP-a Livanjskog kantona su saopštili da su protiv M.K. podnijeli izvještaj nadležnom Kantonalnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanje, a osim toga terete ga i za nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija

- Naime, 25. aprila djelatnici PP Kupres zaprimili su dojavu da je u Kupresu, M.K. (53), u svojoj kući uz upotrebu fizičke snage pokušao silovati osobu (77).  Takođe, prilikom vršenja uviđaja u kući koju koristi osumnjičeni pronađena je i veća količina oružja, navode iz policije,

Od osumnjičenog su oduzeti: 14 ručnih bombi, dvije automatske puške, jedna poluautomatska puška i samokres model M 57 i 1.071 komada streljiva kalibra 7,62 mm.

Osumnjičeni će nakon završene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenju krivičnih djela biti predat na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaptvu u Livnu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.