16.5.2023. 14:31
0
Memić nakon ročišta: "Svi se boje svjedočenja Kemala Dizdarevića. Vidimo koliko im je stalo da ja ne saznam ko je ubio moje dijete"
FOTO: Screenshot / N1
U Sudu Bosne i Hercegovini danas je održana statusna konferencija u okviru ponovljenog suđenja Zijadu Mutapu i drugima u predmetu poznatom kao "Dženan Memić". Glavni pretres će biti održan 29. maja.

Muriz Memić, otac Dženana Memića izjavio je nakon ročišta, kako će uprkos svemu, doći do kraja.

“Svi se boje svjedočenja Kemala Dizdarevića. Vidimo koliko im je stalo da ja ne saznam ko je ubio moje dijete. Gledali su kako moj Dženan umire, a oni namještali uviđaj. Osmu godinu isto pričam. Njima svejedno. Ali, doći ćemo do kraja”, rekao je Memić.

Ifet Feraget, advokat porodice Memić, pojasnio šta nas dalje čeka u ponovljenom suđenju te na koji način će se dr. Dizdarević pojaviti kao svjedok.

“Oblačno je, ali se nadamo da će biti više sunčanih dana”, kazao je Feraget, navodi N1



(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.