26.5.2023. 10:55
0
Bingo otvara novu pumpu: Najniže cijene goriva
Krajem 2022. godine, kompanija Bingo ostvarila je značajan napredak ulaskom na tržište naftnih derivata. Prva benzinska pumpa otvorena je u prigradskom dijelu Tuzle, a danas je zvanično otvorena i benzinska pumpa u Gračanici.

Lokacija prve pumpe je Bosanska poljana, u prigradskom dijelu Tuzle, dok se nova pumpa u Gračanici nalazi na adresi Brčanska Malta br. 13. Radno vrijeme pumpe je od 07:00 do 22:00 sata.

Iznenađujuće je da ova benzinska pumpa trenutno nudi najpovoljnije cijene goriva u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Prema podacima Federalnog ministarstva trgovine, Bingova benzinska pumpa se nalazi na prvom mjestu u kategoriji najnižih cijena goriva piše Crna-Hronika.

Aktuelne cijene goriva na Bingo benzinskim pumpama su: dizel – 2,26 KM, benzin – 2,41 KM.



Ono što čini otvaranje ove Bingo benzinske pumpe posebno interesantnim jeste činjenica da nudi najkonkurentnije cijene goriva u Federaciji Bosne i Hercegovine. Prema Federalnom ministarstvu trgovine, Bingo benzinska pumpa se ističe kao lider po pitanju najnižih cijena goriva.

Tako će vozači u Gračanici i okolnim područjima moći uživati u ekonomičnom snabdijevanju gorivom, uz cijene dizela od 2,26 KM i benzina od 2,41 KM. Otvorena Bingo benzinska pumpa predstavlja pozitivan dodatak lokalnoj infrastrukturi i pruža pogodnosti vozačima u regiji.

(Ajdin B.)

BingoPumpa
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.