6.6.2023. 20:01
0
Čeka pritvor: Izet Grahović, koji je osvetio brata Hasana, ne progovara
Tužilaštvo Unsko-Sanskog kantona zatražilo je pritvor za Izeta Grahovića, osumnjičenog za ubistvo Asmira Halilagića u Velikoj Kladuši.

Čekaju ročište

Ubistvo se dogodilo preksinoć oko 22 sata u blizini školskog centra. 

Halilagić je prije dvije godine ubio Izetovog brata Hasana. Ubio ga je u jednom lokalu u ovom gradu. Sada je izašao na slobodu odnosno dopust zbog primjerenog vladanja u KPZ Zenica. 

Izet je imao te informacije. I dok čeka odluku suda o pritvoru, Izet ne govori mnogo. Kako prenosi avaz,on tužiocu i istražiteljima nije rekao skoro ništa. 

Otvorio se svom advokatu Huseinu Mušiću. 

Vidjet ćemo

- Ročište je u 18 sati, pa ćemo vidjeti šta će sud odlučiti - rekao je Mušić.

U svemu bi olakšavajuća okolnost za Izeta mogla biti to što se odmah predao. Ali i to što je predao iz kojeg je ubio ubicu svog brata Hasana. 

 
Ubistvo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.