7.6.2023. 14:21
1
Muriz Memić nakon ročišta: Prvi put sam nakon sedam godina Alisi vidio strah u očima kad je ušao dr. Žujo
Nakon ročišta održanog u Sudu BiH u predmetu "Dženan Memić" gdje su saslušani svjedoci, medijima se obratio otac ubijenog Dženana, Muriz Memić koji je izjavio da Alisa Mutap nikada nije imala amneziju.

- Nikada nije imala amneziju. Evo čuli smo danas pitanja, znači lice u lice je Dženan bio s ubicom. To je potvrdio dr. Žujo - rekao je Muriz. 

Na pitanje novinara kako se osjeća, kazao je da je sada dobro.

- Ja mislim da su oni nervozni. Po prvi put nakon sedam godina vidio sam Alisi strah u očima kada je ušao dr. Žujo u sudnicu - kazao je Muriz, prenosi Avaz.

Muriz je prije ročišta u razgovoru za Source portal otkrio šta mu je prije osam godina rekla Dalida Burzić. Šta je rekao tom prilikom možete pogledati OVDJE.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.