9.6.2023. 17:11
0
Smijeh u NSRS: Stevandić se čudio ko je glasao protiv njegove Rezolucije, pa shvatio da je i on
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić u četvrtak je izazvao smijeh u parlamentu nakon što je glasao protiv Rezolicije o zaštiti Srba na Kosovu čiji je on predlagač, i još izrazio čuđenje što je "neko od poslanika bio protiv rezolucije".

Nenad Stevandić, koji je bio predlagač Rezolucije o kojoj je parlament raspravljao na redovnoj sjednici NSRS, tokom jučerašnjeg glasanja slučajno je pritisnuo pogrešan taster i glasao protiv.

Kada je vidio da je od 65 poslanika, koji su glasali, jedan bio protiv, Stevandić nije mogao da sakrije svoje čuđenje što je glasno i rekao pred parlamentarcima.

– Jedan protiv, 64 za. Ovaj jedan protiv me je iznenadio – rekao je Stevandić konstatujući kako je Rezolucija, ipak, usvojena, piše Srpskainfo.




U međuvremenu je izašao listing sa glasanja, pa su poslanici vidjeli da je upravo Stevandić glasao protiv, što su mu i rekli.

Stevandić je ostao iznenađen, te je zatražio da se glasanje ponovi, što je izazvalo smijeh prisutnih poslanika, navodi N1. 



(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.