2.9.2023. 13:40
0
Stevandić o navodnom napadu na Teslićane u Jelahu: Ako napadnete bilo kojeg Srbina nećete dočekati ništa bolje u RS
Predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić poručio je povodom napada na Teslićane u Jelahu kod Tešnja da niko ne smije da napada građane RS, jer je to cijena mira i stabilnosti u BiH.

- Mi druge ne napadamo i ne smije niko ubuduće da napadne bilo kog Srbina koji je nešto mirno radio, obilježavao ili putovao - rekao je Stevandić novinarima u Bihaću, komentarišući napad u Jelahu na vozila sa Teslićanima koji su se vraćali iz Doboja sa protesta podrške Miloradu Dodiku.

On je istakao da svi koji napadnu bilo koga iz RS treba da znaju da ne mogu očekivati za sebe nešto bolje u RS.

Mediji iz RS-a pišu, da su vozila i autobusi navodno prvo udarani šakama, nakon čega su navodno gađani predmetima.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.