28.12.2023. 21:18
0
Doček Nove godine u Sarajevu: Cijene u hotelu i restoranu se kreću do 250 KM po osobi
Sarajevo se priprema za doček Nove 2024. godine pod nazivom “Sarajevska priča”. Ispred Vječne vatre zabavljat će građane i goste izvođači poput Bombaj štampe, Zabranjenog pušenja, Crvene jabuke i Elvira Lakovića Lake.

Očekuje se velika posjećenost zbog brojnih turista koji posjećuju sarajevske ulice tokom prazničnog razdoblja.

Cijene smještaja variraju. Prosječna cijena za dva noćenja za dvije osobe iznosi oko 350 KM. Restorani nude različite pakete za doček Nove godine, a cijene se kreću od 160 do 250 KM po osobi, uključujući večeru i piće dobrodošlice.

Za privatni doček Nove godine u hotelu s izvođačem poput Halida Bešlića, cijena iznosi 489 eura (957 KM), uključujući tri noćenja sa doručkom i gala večeru. Na Bjelašnici su u ponudi tradicionalni dočeci nove godine u hotelima, a cijene za dvokrevetnu sobu kreću se od 200 do 468 KM.

Sarajevska filharmonija također će održati svečani Novogodišnji koncert u Narodnom pozorištu Sarajevo za ljubitelje kulture.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.