20.1.2024. 18:22
0
Predivno rođendansko iznenađenje za Lanu Pudar u Turskoj: Pogledajte kako joj je klub čestitao
Najbolja plivačica Bosne i Hercegovine, Lana Pudar, proslavila je svoj 18. rođendan uz nezaboravno iznenađenje koje su joj priredili članovi njenog kluba Orka. Ovaj put, rođendansko slavlje dogodilo se dok su plivači kluba boravili na pripremama u turskom gradu Erzurumu.

U ugodnom okruženju hotela, kolege su je iznenadile spontanim izvođenjem rođendanske pjesme, prateći je uz tortu na kojoj je stajalo: "Lana, sretan 18. rođendan". Gestom su joj željeli izraziti podršku i čestitati punoljetstvo.

Pred Lanom su velika očekivanja u 2024. godini. Ova talentirana plivačica se priprema za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje će imati priliku boriti se za prvu olimpijsku medalju u historiji Bosne i Hercegovine.

Cilj joj je nastaviti niz impresivnih rezultata koje je postigla u 2023. godini, gdje je osvojila dvocifren broj medalja, a istaknuti trenutak u karijeri bio je naslov evropskog seniorskog prvaka na 200 metara delfin na Evropskom prvenstvu u Rimu 2022. godine.



Lana Pudar se već dokazala kao plivački talent, osvajajući srca navijača i postavljajući visoke standarde u bh. plivanju.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.