25.2.2024. 15:14
0
Mehmedović izjavio da je Osmanović novi član njegove stranke, Osmanović poručio da nije
Bivši član SDA, Šemsudin Mehmedović, nedavno je osnovao svoju stranku "Naprijed".

U javnosti je prvo plasirana informacija kako su izabrani privremeni organi stranke te da je među potpredsjednicima i Adil Osmanović, također bivši član SDA.

Mehmedović je također navodno potvrdio Osmanovićemo članstvo. Onda se pojavila informacija da je Osmanović navodno sve demantirao. 

Nešto kasnije stranka "Naprijed" poslala je saopćenje za javnost u kojem navode kako je danas održana prva konstituirajuća sjednica Glavnog Vijeća stranke te da su uspješno izabrani privremeni organi.

Istaknuto je kako je za Predsjedništvo pokreta izabrano je 14 članova, dok su za potpredsjednike izabrani Nasuf Hadžiahmetović, Vedad Silajdžić, Alma Kamenjaš i Gordana Ćehović.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.