6.4.2024. 9:43
5
Član Glavnog odbora SNSD-a Rajko Vasić: "O kakvom pomirenju u BiH pričamo? Da sam mogao ja bi njih pobio ne znam koliko"
Član Glavnog odbora SNSD-a (stranka Milorada Dodika) i nekadašnji generalni sekretar te stranke Rajko Vasić ponovo šokira javnost svojim skandaloznim izjavama.

Na dan kada su pale prve žrtve opsade Sarajeva, Vasić je u jednom podcastu kazao da je 'u ratu klao' i da je pomirenje nemoguće.

"Bosna i Hercegovina, pomirenje, suživot, Bog-otac... ma kakvo pomirenje, ja sam njega klao i on mene. O kakvom pomirenju mi pričamo i o gradnji zajedničke države, pa da sam mogao, ja bih njih pobio ne znam koliko", kazao je, između ostalog, čovjek koji je u nekoliko navrata prijetio novim genocidom.


"Nešto mislim, ako toliko volite taj genocid nad vama, sačekajte sljedeću priliku", napisao je Vasić na društvenoj mreži X.com 2018. godine.

Nakon toga je Tužilaštvo Bosne i Hercegovine saopćilo da provodi istražne radnje u ovom predmetu - i to bi bilo sve.

(Ajdin B.)

 

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.