11.4.2024. 17:06
0
Impresivna količina logistike: Pogledajte EUFOR-ovu vojnu oprema koja je stigla u BiH
FOTO: facebook
Pripadnici Strateških rezervnih snaga (SRF) EUFOR-a već su u Bosni i Hercegovini, a oprema im je stigla u BiH već u nedjelju 7. aprila, kako je objavljeno na zvaničnim stranicama EUFOR-a.

“Oni će uskoro vršiti patrole širom BiH i obučavati se sa snagama EUFOR-a na terenu i elementima Oružanih snaga BiH”, poručeno je iz EUFOR-a.

Ponajviše pažnje je privukla oprema odnosno logistika koja je u BiH stigla za vojnicima EUFOR-a.

Naime, kako se može vidjeti na objavljenim fotografijama, radi se o impresivnim količinama vojne opreme.



Podsjećamo, jučer je Denis Zvizdić najavio da u BiH dolaze rezervne snage NATO-a nakon čega su uslijedile brojne reakcije.

Ministar odbrane BiH Zukan Helez je danas pojasnio da rezervne snage koje stižu u BiH su EUFOR-ove, a ne pripadnici NATO-a.

EUFOR
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.