18.4.2024. 16:32
5
Sarajevski ugostitelj Hilmija Garibović nudi 10.000 eura ko mu otkrije ime osobe koja je ranila njegovog sina: "Ne znam je li nekoga štite, ali ovo je jedini način da saznam zašto mi je pucano na dijete"
Hilmija Garibović kojem je prije mjesec u Starom Gradu pucano na maloljetnog sina, javio da se danas redakciji Avaza.

U izjavi za portal Avaza, kako navodi ovaj portal, Garibović tvrdi da će platiti 10.000 eura nagrade onome ko javi njemu ili policiji ko mu je pucao na sina, jer, napadač, iako snimljen, još nikada nije pronađen niti uhapšen.

- Dajem nagradu ko mi pomogne, jer policija ni nakon mjesec nije pronašla osumnjičenog, niti to želi. Ne znam je li nekoga štite, ali ovo je jedini način da saznam zašto mi je pucano na dijete i ko je nalogodavac. Neka javi meni ili policiji. Ja ću javno dati novac - kaže Garibović.

Avaz je prije pet dana objavio videonadzor na kojem se vidi kako napadač bježi s lica mjesta. On je imao fantomku i kapuljaču na glavi i crvene rukavice. To se vidi i na snimku.

Policija je na licu mjesta pronašla dvije čahure. Mladić je upucan s dva metka. Radi se o kalibru 9 milimetara.

Zanimljivo je da je napadač istrčao pred policijsku stanicu u Starom Gradu.

 
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.