12.6.2024. 22:18
2
Nihad Sarajkić se zaljubio u suprugu Anela Krše kada je postavljao video-nadzor dok je ovaj bio u zatvoru: Nastradali od sina saznao za vezu supruge sa Sarajkićem
Nihad Sarajkić je bio u emotivnoj vezi sa Kršinom ženom sa kojom je “samo” šerijatski vjenčan. Zaljubio se kada je postavljao video nadzor na porodičnu kuću u kojoj je Kršina supruga živjela sa djecom dok je Kršo bio iza rešetaka.

Nastradali Kršo je sa suprugom imao čak četvero djece. Njihova ljubav počela je kada je ona imala 17 godina, kada je prvi put zatrudnila sa Anelom. Njihov brat imao je mnoge krize a zadnja je rezultirala prijavom za nasilje u porodici – piše Crna-Hronika.

Zbog svojih krivičnih djela iz prošlosti, Anelu Krši određen je pritvor za nasilje u porodici a ležao je preko 3 mjeseca u Zenici, sve do trenutka kada je Nina odlučila povući prijavu kako bi Anel izašao iz rešetaka.

Anel Kršo je od svog sina saznao za vezu Sarajkića sa svojom suprugom. Tada su počele prijetnje.

Nihad Sarajkić priznao je likvidaciju Anela Krše.

Za Sarajkića je predložen jednomjesečni pritvor nakon čega će dežurni tužilac odlučivati o daljnim mjerama.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.