17.6.2024. 12:50
0
Bratunac: Kandidat za načelnika Opštine ispred SNSD-a Lazar Prodanović
Na sjednici Predsjedništva Opštinskog odbora SNSD-a Bratunac, jednoglasno je odlučeno da kandidat za načelnika Opštine Bratunac na predstojećim lokalnim izborima ispred SNSD-a bude aktuelni načelnik općine Lazar Prodanović.

- U posljednjih godinu i po dana krenuli smo putem pozitivnih promjena. Politika aktuelnog opštinskog rukovodstva bila je razvoj općine i stvaranje što boljih uslova za život svih naših građana.

Za kratko vrijeme uradili smo mnogo toga.

Uvjereni smo da će naš kandidat na lokalnim izborima 2024. godine obnoviti povjerenje koje mu je do sada ukazano od strane građana, te da ćemo naredne četiri godine nastaviti putem razvoja i prosperiteta naše općine - saopšteno je iz OO SNSD Bratunac.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.