25.6.2024. 13:11
0
Dodik se okomio na “izdajničke” medije: Protiv mene i moje porodice vodi se propaganda…
FOTO: n1
Milorad Dodik se ponovo okomio na one koji, kaže kažu, vode propagandu protiv njega i njegove porodice, a nakon novih sankcija Sjedinjenih Američkih Država prema firmama i osobama za koje kažu da su povezani s porodicom predjednika Republike Srpske.

"Potpuno su netačni navodi izdajničkih medija, kao što je BN TV, koji su dio propagande protiv mene i moje porodice.

Jedino je tačno da je sluganski i izdajnički BN TV od kada postoji, reketom i na druge načine, iz javnih sredstava "izdramčio" preko milijardu KM od općina, javnih preduzeća, telekoma… Tu se ne računaju američki dolari.

Što se tiče izjave Igora Crnatka da narod treba da progleda, neka progleda jedinstvenim pogledom, baš kao što gleda i Crnadak", naveo je Dodik.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.