3.7.2024. 22:35
0
Šta se desilo predsjedniku manjeg bh. entiteta Miloradu Dodiku: Otkud modrica ispod desnog oka prvom čovjeku RS-a?
Predsjednik manjeg bh. entiteta RS Milorad Dodik, bio je danas u posjeti košarkašoj reprezentaciji Srbije, koja se u sportskom centru u Staroj Pazovi priprema za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

On je tom prilikom uručio i odlikovanja, kako je naveo, "za vrhunska dostignuća u košarci koja doprinose opštem napretku, afirmaciji i promociji tog sporta u Republici Srbiji i Republici Srpskoj."

No, nešto je zanimljivo moguće primjetiti na nekoliko fotografija, a to je crvenilo oko desnog oka lidera SNSD-a, koje, može se reći, liči i na modricu. To se može primjetiti na fotografiji sa predsjednikog Košarkaškog saveza Srbije Predragom Danilovićem, ali blago crvenilo je primjetno i na fotografiji na kojoj Dodik pozira sa košarkašima.


DODIK I DANILOVIĆ

Nije poznato o čemu je riječ.


DODIK I JOKIĆ

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.