29.7.2024. 21:58
6
Konaković "brani" Trojku od SDA, DF-a i SBiH: Horski su nas napadali, vrištali, urlikali!
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i lider NiP-a Elmedin Konaković ponovo se oglasio i komentirao sporazum između BiH i Srbije o policijskoj saradnji.

- Sve je počelo napadom na Trojku zbog mogućeg dolaska šest policajaca iz Srbije za vrijeme turističke sezone u našu zemlju.

Aktivnost su planirali zajedno s MUP-om RS. SDA/DF/SBiH nas horski napali, optužili za izdaju, vrištali, urlali, mediji njima bliski nas razapinjali, dolazak policajaca nazivali agresijom.

Kad smo pokazali sporazum o policijskoj saradnji sa Srbijom i Hrvatskom, ukazali na štetnost sporazuma jer se državne institucije zaobilaze i relativiziraju, ista ta ekipa nas ubjeđuje kako je saradnja dobra i da je to važno zbog borbe protiv kriminala.

Mediji objašnjavaju kako su tajni istražitelji korisni, po tumačenju SDADFSBiH mašinerije bez zajedničkih timova na terenu sigurnost nam je ugrožena, zajednički nastavni planovi poželjni, policajcima bi sad prostirali crvene tepihe.

Pomažu im Dačić i Nešić svojom argumentacijom. Ovo je samo jedan primjer licemjerne politike onih koji su trgovali suverenitetom naše zemlje i zauzvrat dobili ništa.

Samo pozicije za partijske poslušnike i rodbinu. Zato nastavljamo ovu, ali i druge važne teme - poručio je Konaković.

(Sead M.)

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.