6.10.2024. 19:50
0
Dvije osobe pod istragom u Brčkom zbog sumnje na izborne malverzacije
Policija Brčko distrikta BiH pod nadzorom sprovodi istražne radnje protiv dva lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo povreda slobode odlučivanja birača, rekla je večeras portparol ove policije Dževida Hukičević.

- S obzirom na to da su istražne radnje u toku, nismo u mogućnosti da saopštimo više detalja o ovim slučajevima, rekla je Hukičević.

Srna nezvanično saznaje da su u policiju večeras privedena lica čiji su inicijali S.D. i S.T. nad kojima se vrši kriminalističko-tehnička obrada. 

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.