7.10.2024. 10:55
4
Senad Hadžifejzović nazvao Avdu Avdića "đubretom" jer se prvi probio do kamenoloma u Donjoj Jablanici: "Neke ekipe i neki sa lošim propagandnim namjerama"
U jednoj od svojih emisija o katastrofi u Jablanici, Senad Hadžifejzović je govorio i o kamenolomu u tom gradu.

On je kazao kako je policija spriječila ekipu Face televizije da dođe do kamenoloma.

No, prije toga je uputio uvredu uredniku portala Istraga.ba Avdi Avdiću.

"Neke ekipe i neki sa lošim propagandnim namjerama. Ima đubradi u ovakvim situacijama koji vole da se probiju tamo iz nekih svojih političkih razloga", rekao je Hadžifejzović.

Iako ga nije direktno imenovao, Avdić je prvi uspio doći do kamenoloma iznad Donje Jablanice sa kojeg se granitna lavina sručila na kuće u tom mjestu.

Isječak iz emisije možete pogledati u prilogu članka. 

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.