17.10.2024. 13:18
1
Nešićev kandidat za direktora SIPA-e: "Pa i prije su se pripadnici MUP-a RS pominjali u toj Sky aplikaciji...Pametnom dosta"
Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, kazao je danas kako je još aktuelna njegova kandidatura za direktora Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

- Znate da je ministar sigurnosti Nenad Nešić mene predložio za direktora SIPA-e.  Znate kako ide dalje procedura, tako da nemam komentara što se toga tiče - kazao je Radinković, prenosi BNTV.

Na pitanje novinara BNTV-a da prokomentariše Sky aplikaciju i razgovore preko te aplikacije u kojima piše da presuđeni kriminalac Dario Jekić tvrdi da kada Radinković postane direktor SIPA-e, Jekić će biće zaštićen a i da ga i sada štiti, Radinković je odgovorio:

- U ranijem periodu dosta pripadnika MUP-a je povezivano sa tom Sky aplikacijom ili sa čim već sve nije. MUP se nije oglašavao i u ovom slučaju se nije oglašavao. Ja sam i sada načelnik PU Doboj što znači pametnom dosta.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.