25.10.2015. 16:17
1
Pjevačica priznala da je seksualno zlostavljana kao tinejdžerka: Nisam patila, to sam željela
Popularna pjevačica Rita Ora priznala je da ju je seksualno zlostavljao 26-godišnji muškarac s kojim je bila u vezi kada je imala 14 godina.

"Bila sam opsjednuta time da imam pored sebe muškarca koji me želi. Zbog toga sam se osjećala super, nije me zanimalo šta će mi učiniti niti koliko godina ima. To je suludo. To je bilo zlostavljanje djeteta, zar ne?", izjavila je Ora. 

Pjevačica je dodala da se osjećala seksi kada bi neki muškarac pokazao interesovanje za nju, pa je činila sve da privuče pažnju. 

"Ne želim reći da sam patila, to sam željela. Ne želim reći da sam bila prisiljena na to. Ne želim da ljudi misle da sam zlostavljana kao dijete jer sam bila prilično zrela za svoje godine", kazala je Rita. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.