26.10.2015. 21:21
0
Bivši progovorio: Beyonce mi je jednom rekla da joj se Jay Z uopšte ne sviđa
Prvi dečko popularne pjevačice Beyonce Knowles otkrio je detalje iz njenog života koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Lyndall Locke i Beyonce su se upoznali 1993. godine i bili su zajedno dok Beyonce nije počela graditi karijeru sa grupom Destiny's Child. 

"Ona nije bila obično dijete. Već tada je govorila kako neće ni pušiti ni piti kako ne bi oštetila glasnice. Već sa pet godina pjevala je gospođama u fizerskom salonu, a pri tome je imala ogromnu podršku svojih roditelja, posebno oca Mathewa Knowlesa koji je čak dao otkaz kako bi se u potpunosti posvetio 'projektu' Beyonce. Ona je s vremenom postajala sve udaljenija, hladnija i proračunatija. Trebao joj je neko poput Jay Z-ja kako bi mogla napredovati. Jednom mi je rekla da joj se on čak i ne sviđa", ispričao je Lyndall. 

Locke i Beyonce razišli su se 2003. godine kada je ona krenula na turneju. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.