3.11.2015. 22:03
0
Lepa Brena: Oprostila sam Karleuši, ali ne bih s njom ispijala kafe
Lepa Brena kaže kako je, uz dogovor sa Sašom Popovićem, odlučila da Jelena Karleuša u žiriju “Zvezda Granda” zamijeni Zoricu Brunclik. Pa iako to mnogi ocjenjuju kao odličan poslovni potez, ima i onih koji još uvijek pamte Karleušine teške riječi i uvrede na račun čelnika „Granda”.

– To je bio jedan kolektivni dogovor. Bio nam je cilj da se digne prašina jer je Karleuša zanimljiva i istrajna u svemu što radi. Veliki je borac i nepopustljiva, rekla je Brena, piše “Expressmag“.

Zašto ste joj oprostili uvrede na vaš i račun Saše Popovića

– Zato što sam ja žena iz posla. Jedan dan primjetim nešto, već sam sljedeći to zaboravila. Lijepo je praštati.


Da li biste mogli da budete drugarica sa JK, toliko da sa njom idete na kafu i u šoping?

– Ne, ali ja u stvari i nemam drugarice, evo iskreno vam kažem. Kad imate toliko obaveza kao ja, svaka vas drugarica napusti.

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.