5.11.2015. 9:08
0
"Ne nasjedajte na provokacije, u Ivanine propuste ne ulazim"
Hrvatskog pjevača ,Tonija Cetinskog, tužila je bivša supruga Ivana Nobilo zato što pjevač ne plaća redovno alimentaciju i ne brine o njihovom maloljetnom djetetu. Kako hrvatski mediji prenose, pjevač nekoliko mjeseci nije uplatio alimentaciju, a njegova žena traži da se ona poveća sa 400 na 1.000 eura, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Hrvatski pjevač tvrdi za Kurir da svoje obaveze redovno ispunjava.

- O majci moje kćerke ne mogu da govorim loše jer je rodila dijete koje volim. U svakom trenutku sam spreman da preuzmem starateljstvo nad djetetom ukoliko je to Ivani prevelik teret, a alimentaciju, koliku je dosudio sud, plaćam. Priznajem poneki nenamjeran propust, koji sam odmah po saznanju ispravio. Ukoliko sud dosudi veći iznos, ja ću to poštovati - kaže muzičar.

- U Ivanine poslovne propuste ne ulazim. Ona ima svoj život, za koji treba sama da preuzme odgovornost. Samo bih molio medije da u interesu mog djeteta i njenog normalnog odrastanja ne nasjedaju na provokacije, a sve će informacije ionako dobiti od nadležnih ustanova kad za to dođe vrijeme. Nisam otac bez mana, i nadasve želim da odrastaju u miru - zaključuje Toni.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.