12.11.2015. 13:18
0
Goran Bregović i Željko Bebek bi se mogli pomiriti
Beogradski mediji pišu da bi se Goran Bregović i Željko Bebek mogli pomiriti i tako zakopati ratne sjekire.

Piše: Haris Ahbabović

Prema našim informacijama, prvi pjevač legendarne grupe Bijelo dugme i njen tvorac nastupit će zajedno na koncertu u Zagrebu 28. novembra u Areni. Iako je Bebek tokom ljeta izjavljivao da više nikad neće pjevati s Bregom, nedavno ga je kontaktirao sa zajedničkim prijateljima kako bi organizovali njihov susret i dogovorili se o detaljima gostovanja na nekom od nastupa na velikoj turneji.

- Bebek je govorio ružno o Bregoviću samo da bi izreklamirao i prodao svoje koncerte u Zagrebu i Beogradu. Neki ljudi su ga savjetovali da će dobiti prostor u medijima ako bude pljuvao po bivšem saradniku i kolegi. Pošto je svirka odlično prošla, odlučio je da pozove zajedničke prijatelje i da konačno sjedne s Goranom za isti stol. Predložio je da bude gost na turneji Orkestra za svadbe i sahrane u Zagrebu i da s trubačima otpjeva neke od najvećih hitova Bijelog dugmeta - kaže izvor beogradskog Kurira.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.