24.11.2015. 15:41
0
Nakon što je ostavila zvijezdu Uniteda, ostavila je i nadu Cityja
Prošlog mjeseca su britanski i belgijski mediji pisali o prekidu veze fudbalera Manchester Uniteda Marouanea Fellainija i modela Gaelle Garcije Diaz.

Lijepoj Gaelle nije trebalo mnogo vremena da pronađe novog momka, a ponovo se radilo o fudbaleru. Ovaj put je „izbor pao“ na 19-godišnjeg fudbalera Manchester Cityja Mathiasa Bossaertsa.

Ovaj perspektivni belgijski fudbaler još nije debitovao za prvi tim Cityja, ali mu stručnjaci predviđaju veliku karijeru još od kada je 2012. iz Anderlechta prešao u City.

Međutim, ni ta veza nije dugo potrajala, pa je Gaelle ostavila i mladog Bossaertsa. Britanski mediji već spekulišu ko bi mogao biti novi partner lijepog modela. S obzirom da su prethodna dva bili belgijski fudbaleri s mjestom prebivališta u Manchesteru, kao najizgledniji kandidat za nastavak serije se izdvaja Kevin De Bruyne ili čak Vincent Kompany.

(Nedim Pobrić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.