25.11.2015. 16:42
0
"Stvarno je grozno gledati Michaela Schumachera u ovakvoj situaciji"
Luca di Montecemolo, nekadašnji predsjednik Ferrarija, priznao je da mu teško pada da se sedmostruki svjetski šampion u F1, Nijemac Michael Schumacher, još nije oporavio od teške povrede glave.

Piše: Haris Ahbabović

Schumacher se oporavlja od teške povrede glave, koju je zaradio na skijanju u Francuskoj krajem 2013. godine. O slavnom njemačkom vozaču brine nekoliko desetina medicinskih stručnjaka, ali njegova porodica u tajnosti čuva informacije o njegovom zdravstvenom stanju. Prema nezvaničnim informacijama, Schumacher je i dalje nepokretan i ne može da priča, prenosi Kurir.

"On je izuzetna osoba, čak i u najtežim trenucima bio je pravi igrač. Stvarno je grozno vidjeti ga u ovakvoj situaciji. To je situacija u kojoj ne znaš šta da uradiš, pa mi samo ostaje da se sjetim svih sjajnih uspomena koje smo zajedno imali", rekao je Di Montecemolo.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.