26.11.2015. 19:45
0
Savjetnica u Vladi Srbije pretukla djevojku u jednom beogradskom klubu jer ju je ismijavala
Dušica Jevđenović, 24-godišnja savjetnica u Vladi Srbije oko koje se podiglo mnogo prašine u posljednje vrijeme, pokazala je bahatost kada je u jednom beogradskom klubu pretukla djevojku, a nakon toga je navodno mahala diplomatskim pasošem, prenosi beogradski list Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Navodno je jedna nepoznata djevojka provocirala savjetnicu u Vladi Srbije, a ova joj je odgovorila batinama. Jevđenović je djevojku počupala i išamarala.

- Dušica je s drugaricama u klub došla pola sata poslije ponoći i smjestila se u centralni separe. Odmah do nje bile su djevojke koje su već bile pijane. Kad su ugledale Jevđenovićevu, počele su da se smiju, a jedna od njih ju je provocirala i nazivala pogrdnim imenima. Tada je nastao haos - priča izvor Kurira.

- Savjetnica je otišla do separea, počupala djevojku i lupala joj šamare. Muzika je odmah prekinuta, a Dušičino objezbjeđenje je iz kluba izbacilo djevojku koja ju je provocirala. Kad su se strasti smirile, starleta je nastavila da lumpuje kao da se ništa nije dogodilo - kaže izvor Kurira.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.