5.12.2015. 16:17
2
Britanski Sun: Cristiano Ronaldo je gej i u vezi je s Badr Harijem
Prema pisanju britanskog lista Sun, Cristiano Ronaldo je navodno u vezi sa marokanskim bokserom, Badr Harijem.

Piše: Haris Ahbabović

Francuski voditelj Daniel Riolo tvrdi da je portugalski fudbaler gej i da je već nekoliko mjeseci u vezi sa Badr Harijem.

Ova priča se pojavila prije nekoliko dana na jednoj francuskoj televiziji u emisiji „Ne diraj u sport“ poznatog voditelja Daniela Riola, a onda ju je preneo engleski Sun i brojni tabloidi širom Evrope. 

Navodno, Ronaldo je toliko zaljubljen u mišićavog Marokanca da poslije treninga privatnim avionom odlazi iz Madrida u Maroko kako bi ga vidio i bio s njim. Čelnici Real Madrida saznali su za Ronaldov hir i zabrinuti su kako će njegov život van terena uticati na fudbalsku karijeru, posebno što je priča postala poznata u javnosti.

- Ronaldo i Badr nisu samo prijatelji. Oni su više od toga. Ronaldo tri-četiri puta ide privatnim avionom u Maroko kako bi se pomazio sa svojim drugarom - rekao je voditelj Riolo tokom svoje emisije.

Riolo je tvrdio da su ljubavne veze Ronalda sa seksepilnim ženama samo maska, odnosno da su izlasci s Irinom Shayk i ostalim ljepoticama bili samo farsa za široke mase i dobar trik njegovog marketing tima.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.