24.12.2015. 10:17
6
Džinović napravio skandal na snimanju: Pet minuta, mislite da imam pet minuta? Ne, nemam!
- Nećemo ovako raditi. Ne, ne, ja imam drugih obaveza, imam rokove i moram da budem na drugom mjestu. Kakav je to način? Imali smo dogovor, vi ga niste ispoštovali - vikao je pjevač.
Organizatori Televizije Hepi, pola sata prije nego što će Haris stići, zamolili su novinare da se udalje iz prostorije u kojoj su bili, jer će u njoj boraviti pjevač, a snimanje programa za najluđu noć su zaustavili samo čekajući njega. Haris je stigao na vrijeme i odmah se zaputio u svlačionicu i šminkernicu.

Neposredno prije izlaska na binu davao je izjavu jednoj televizijskoj ekipi. A onda - haos. Organizatori su mu saopštili da playbackovi nisu spremni, što je Džinovića izbacilo iz takta.

Iako su se povukli u posebnu prostoriju, njegov moćan, ali ljut glas širio se hodnicima televizije. 
- Ne možemo ovako raditi, ovo je neprofesionalno. Nijedna pjesma, nijedan playback i zato ću sada da odem - čulo se.

- Ali mi smo sve zaustavili zbog vas. Samo uzmite mikrofon i popnite se na binu. Eto, pet minuta - pokušavali su da ga privole.

- Pet minuta, mislite da imam pet minuta? Ne, nemam. Odlazim - stavio je tačku na raspravu legendarni pjevač, pokupio svoje stvari i odlučnim korakom napustio TV Hepi.

(Blic/Alen Avdić)
6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.