27.12.2015. 13:15
0
Ovo je djevojka Adema Ljajića
Adem Ljajić je u posljednje vrijeme procvjetao u Interu. Krajem novembra je postigao gol protiv Napolija, a već u narednom kolu donio je tri boda protiv Đenove.
Prema pisanju beogradskih medija, izgleda da je glavni razlog za Ademovo  dobro raspoloženje prelijepa manekenka Sofija Milošević, inače bivša djevojka Viktora Troickog.


Sofija i Adem su se navodno upoznali u Beogradu preko zajedničkog prijatelja, dok je on bio na okupljanju za reprezentaciju i to je bukvalno bila ljubav na prvi pogled. Odmah su razmjenili brojeve telefona, jer je ona otputovala za Ameriku, a on u Milano.



Iako su bili daleko, to nije spriječilo Sofiju da sjedne na avion i posjeti fudbalera, nakon čega su upolovili u vezu. Dokaz za to su i fotografije na Instagramu na kojima Sofija otkriva da se nalazi u Milanu.
(Telegraf/Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.